‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Gymness

Gym en fitness voor iedereen met een chronische of lichamelijke beperking

Geplaatst op 30-04-2015

Vanaf woensdag 3 juni kan je iedere ochtend in een klein groepje gezellig mee doen met Gymness. Tijdens deze activiteit, die plaats vindt bij Twinsgym, komen zowel fitness als gym aan bod. De eerste les is gratis!

Van 10.00 tot 11.00 uur kan iedereen met een chronische of lichamelijke beperking meedoen met Gymness! De les begint met een gezamenlijke opwarming om de spieren los te maken. Daarna ga je verder op de fitnessapparaten. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met datgene wat iedereen kan en wil. Het is zelfs zo dat je een persoonlijk beweegplan op maat krijgt! Daarom vinden er in de week vóór 3 juni intake gesprekken plaats. De eerste les is gratis, daarna kost het € 19 per maand.

Gymness vindt plaats bij Twinsgym aan de Bernard de Wildestraat 400 C in Breda. Wil jij ook lekker bewegen en fitnessen in een klein groepje? Meld je dan snel aan vóór 20 mei, door te mailen naar . Of bel naar 076 – 52 33 555.

Ben je benieuwd wat je nog meer kan doen ondanks je beperking? Neem dan ook contact op met het Sportloket of kijk eens bij ‘Waar kan ik bewegen?’.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI