‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Heb je als maatschappelijke organisatie of sportvereniging een wens?

Meld je voor 29 januari aan voor Meet&Match

Geplaatst op 26-01-2015

Op dinsdagochtend 10 maart aanstaande is de Meet&Match bij IKEA Breda. Het netwerkevenement georganiseerd door St. Betrokken Ondernemers - Samen voor Breda is gratis en speciaal voor maatschappelijke organisaties. Wil jij er ook bij zijn? Reageer dan snel want jouw aanvraag moet voor 29 januari binnen zijn.

Meet & Match is een evenement waar je naast netwerken en elkaar beter leren kennen, handelt in diensten, handen, middelen en kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Geld is hierbij taboe; het gaat om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. De match moet voor beide partijen een win-win situatie opleveren.

Meer informatie

Wil je je meteen inschrijven voor de Meet&Match? Stuur dan het inschrijfformulier per email naar . De organisatie vraagt aan een ieder die zich aanmeldt om vooraf een wensenformulier in te vullen. Ook dit formulier stuur je naar bovenstaand e-mailadres. Wil je meer weten, kijk op: www.betrokkenondernersbreda.nl.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI