‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Samen met vrienden of familie aan de slag

Geplaatst op 19-05-2016

Ben je op zoek naar een leuke activiteit samen met je vrienden, buren en/of familie? Denk dan eens aan het helpen met een korte klus. Je hebt samen plezier, leert nieuwe mensen kennen en je helpt een ander! Helpen op een festival, de tuin bij een zorginstelling netjes maken, ondersteunen bij een sportactiviteit ... Dit zijn een aantal voorbeelden van korte klussen. Op www.bredavoorelkaar.nl vind je verschillende klussen.

In de vacaturebank zijn leuke klussen te vinden (en te plaatsen!). Ben je op zoek naar een leuke klus voor een aantal uur of een hele dag neem dan eens een kijkje. Je start met zoeken op bredavoorelkaar.nl naar klussen waar ‘soms’ bij staat (aan de linkerkant bij het kopje ‘hoe vaak’). Heb je een leuke klus gevonden, dan kun je zelf contact opnemen via een bericht of via telefoon. In overleg met de organisatie, vereniging en/of initiatief bespreek je wanneer de klus kan plaatsvinden. Veel organisaties en vrijwilligers hebben elkaar al gevonden!

Jouw aanbod en profiel

Je plaatst jullie aanbod/vraag door een account en profiel aan te maken in de vacaturebank zodat jullie te vinden zijn. Het aanmaken van een account en profiel is eenvoudig en snel. 

Contact

Heb je vragen of hulp nodig met het vinden van een leuke klus? Neem contact op met Anu Veldhuis of Mylene Martens van Breda Actief via 076 – 52 33 555 of stel je vraag via   .

Heb jij korte klussen voor een groep vrienden of een familie binnen je organisatie, vereniging of initiatief?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een leuke doe-activiteit om samen op te pakken. Een korte klus kan zijn: Helpen bij een sportactiviteit of evenement, opruimen, in de tuin werken, een leuke middag voor ouderen verzorgen of de kantine van de sportclub opknappen.

 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI