‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Heeft jouw vereniging de verenigingsmonitor al ingevuld?

Doe dit voor 20 november!

Geplaatst op 10-11-2015

Tot en met 20 november kunnen alle Bredase sportverenigingen weer de tweejaarlijkse verenigingsmonitor invullen. In 2013 is deze monitor voor het eerst verstuurd en werd toen massaal door sportbesturen ingevuld. We hopen dat we ook dit jaar weer op de bijdrage van alle clubs kunnen rekenen. Heeft jouw club de monitor nog niet ingevuld? Doe dit dan voor 20 november. Dit kan online. Kom je er niet uit? Schakel dan de hulp in van een van onze verenigingsadviseurs.

Actueel beeld lokale ontwikkelingen

Met de monitor krijgen we in Breda een actueel beeld van de lokale sportwereld en van de ontwikkelingen die voor de verenigingen van belang zijn. Daarnaast kunnen onze adviseurs de clubs op deze manier effectiever en efficiënter ondersteunen.

De monitor

Je kunt als sportbestuurder met de juiste gegevens bij de hand (denk aan financiële cijfers en ledencijfers) zelf de monitor invullen door te klikken op onderstaande button. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken met een van onze verenigingsadviseurs. Hij of zij sluit dan binnenkort aan bij bijvoorbeeld een bestuursvergadering en neemt dan gezamenlijk de monitor door. Voordeel hiervan is dat de adviseur vragen direct kan toelichten en de interpretatie van de vragen kan noteren voor een objectief resultaat.

Vul de monitor nu in

Vul de monitor voor 20 november 2015 in. Liever een afspraak maken? Laat het ons weten via  .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI