‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Herfstvakantie vol spel en spanning

Op 21 en 23 oktober is het weer tijd voor X-kids

Geplaatst op 09-10-2014

Kinderen hoeven niet stil te zitten tijdens de herfstvakantie! Op dinsdag 21 en donderdag 23 oktober organiseren we namelijk weer twee sportieve middagen X-kids. Doe je meer? Dan speel jij tijdens de ‘Animalgames’ in het dierenrijk en beleef je tijdens de ‘Nightgames’ spannend roofspel in het donker. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan nu op!

Animalgames

Op dinsdag 21 oktober zijn in gymzaal ‘Huis van de Heuvel’ van 13:00 tot 16:00 uur de ‘Animalgames’. Je mag verkleed komen als dier. Zo doe je in stijl mee aan allerlei individuele dierenspelletjes. Limbodansen, zwieren op een rodeostier, ringen gooien om een opblaaskoe, een levensgroot twisterspel spelen of schminken, het kan allemaal tijdens de ‘Animalgames’! Wil je hier naartoe? Dan kun je je opgeven. Voor kinderen op het special onderwijs is er op deze dag ook een Special X-kids. Hiervoor moeten kinderen zich vooraf opgeven. Opgeven kan tot 14 oktober.

Nightgames

In de gymzaal ‘het Noorderlicht’ is het op donderdag 23 oktober van 13:00 tot 16:00 uur tijd voor de ‘Nightgames’. Met een hoofdlampje op speel je in teams tegen elkaar verschillende zoek- en roofspelletjes in het donker! Een heus doolhof zorgt voor nog meer spanning! Opgeven kan hier!

Inschrijven

De activiteiten worden begeleid door onze sportcoaches. De kosten zijn twee euro per middag. Doe je makkelijk zittende kleding en gymschoenen aan? Dan zorgen wij voor de rest.  

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI