‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

“Het is goed voor mijn zelfvertrouwen en toekomstige opleiding.”

De Persoonlijke Match steunt jou op weg naar persoonlijke ontwikkeling.

Geplaatst op 14-10-2015

De 23 jarige Steffi de Wit is vrijwilligster bij Breda Actief. Door het project de Persoonlijke Match van Breda Actief is ze in contact gekomen met dit vrijwilligerswerk. Steffi neemt met haar enthousiaste inzet veel administratief werk over en helpt zo haar collega’s een handje. “Door dit leerzame vrijwilligerswerk krijg ik meer zelfvertrouwen en heb ik een goede voorsprong op mijn toekomstige MBO opleiding directiesecretaresse.”

Als jongere en/of anderstalige krijg je bij de Persoonlijke Match drie maanden persoonlijke ondersteuning en begeleiding om vrijwilligerswerk te vinden dat jij leuk vindt én dat echt bij jou past. “Ik ging zoeken naar mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en zo kwam ik terecht bij Breda Actief en de Persoonlijke Match. Na een aantal gesprekken werd mij dit vrijwilligerswerk aangeboden en heb ik het met beide handen aangepakt.

Het administratief werk van Steffi is heel divers. Van een computerprogramma onder de knie krijgen tot de telefoon opnemen. “Ik vind het belangrijk dat je je tijd nuttig besteedt, stilzitten doe ik hier niet! Breda Actief vind ik een fijne en leerzame werkplek, met een prettige werksfeer.

Geïnspireerd geraakt?

Heeft het verhaal van Steffi jou geïnspireerd en wil jij ook gebruik maken van de Persoonlijke Match? Of ken je iemand waarvoor Persoonlijke Match zou kunnen helpen bij zijn/haar persoonlijke ontwikkeling? Kom dan langs tijdens de openingstijden. Of maak een afspraak met  of   voor een kennismakingsgesprek (076-5233555).

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI