‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Het Special Fit programma is volop gestart!

"Een beetje spannend was het wel, maar nu is het super leuk!”

Geplaatst op 24-08-2017

Afgelopen zomer is het Special Fit programma enthousiast van start gegaan. Inmiddels wordt er twee keer per week fanatiek gesport!

Special Fit programma 

Het Special Fit programma is deze zomer volop gestart met een enthousiast groepje deelnemers. Het programma begon op de woongroep onder het genot van een kop koffie met een voorlichting door Breda Actief en het Breda West Paramedisch centrum. Een week later hield fysiotherapeut individuele intakegesprekken en trapten we gezamenlijk af om met het programma te starten. Het begin was wat spannend en onwennig, maar eenmaal in de sportzaal was het ijs al snel gebroken en werden de loopband en andere sport apparatuur fanatiek gebruikt.

Twee keer per week wordt er onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeute gesport. Ook is er een diëtiste beschikbaar voor eventuele vragen en begeleiding en een medewerker van het Sportloket blijft betrokken om te zorgen dat de beweeg- en sportmogelijkheden gedurende het half jaar goed aansluiten bij de deelnemers. Fitness is leuk, maar er zijn natuurlijk talloze andere mogelijkheden, waar deelnemers tijdens de eerste bijeenkomst ook al druk over spraken.

“Het is wel fijn dat we via de fitness leren bewegen, afvallen en conditie opbouwen”.

Deelnemen? 

Er zijn nog plaatsen vrij voor het Special Fit project, dus wil je deelnemen of vrijblijvend een kijkje komen nemen?
Neem dan contact op met Claudia Rens via of bel naar 076-5233555

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI