‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Hoe begeleid ik mijn cliënt duurzaam naar sport, (aangepast) bewegen of vrijwilligerswerk?

Schrijf je nu in voor de gratis cursus!

Geplaatst op 11-10-2017

Breda Actief organiseert weer een gratis cursus! Dit keer speciaal voor organisaties en professionals die cliënten begeleiden op het gebied van participatie. Nieuwsgierig? Schrijf je dan voor 2 november in voor de cursus genaamd ‘Hoe begeleid ik mijn cliënt duurzaam naar sport, (aangepast) bewegen of vrijwilligerswerk?’!

Programma

“Lekker in je vel zitten is voor iedereen belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat sport en bewegen daar een bijdrage aan kan leveren. Met heel veel plezier help ik mensen dan ook deze beweging te vinden. Ook voor mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend lijkt.” Aldus Claudia Rens, Sportloket coach en docent van deze cursus. Deze cursus geven we met het doel om meer mensen op de juiste manier te laten begeleiden naar passend vrijwilligerswerk of (aangepaste) sport- en beweegactiviteiten.

De cursus vindt plaats op 6 november van 13.30 tot 16.00 uur aan de Heerbaan 100. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn: informatie over vrijwillige inzet, (aangepast) sporten en bewegen, het Sportloket, het gebruik van nlvoorelkaar.nl en het begeleidingsproces naar deelname. Natuurlijk is er ruimte om ervaringen met elkaar te delen en vragen te stellen!

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze cursus dan kun je mailen naar Claudia Rens via of haar bellen via 076 52 33 555.

Aanmelden

Aanmelden kan voor 2 november bij de Vrijwilligersacademie Breda via de onderstaande button.

Aanmelden 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI