‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Hulp en advies van het bedrijfsleven voor jouw organisatie, stichting of initiatief?

Doe mee met Meet en Match op 18 oktober

Geplaatst op 22-09-2016

Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda organiseert op dinsdag 18 oktober weer de Meet &Match. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en de (semi-) overheid ontmoeten elkaar, netwerken en handelen in betrokkenheid. Op de Meet & Match worden deals gesloten in de vorm van matches. Deze matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Aanmelden kan tot 1 oktober.

Een accountantskantoor dat voor ouderen in Breda thuis de belastingaangifte doet in het kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO), een reclamebureau dat zonder extra kosten een website maakt voor een stichting, Rabobank Breda die vergaderruimte beschikbaar stelt. Dit zijn voorbeelden van MBO. Kan jouw stichting, vereniging of instelling extra ondersteuning gebruiken van het bedrijfsleven, anders dan geld? Doe mee aan de Meet & Match; het zal je verbazen wat het je oplevert. Deelnemen aan de Meet & Match is geheel gratis. Je hoeft ook geen stand in te richten. Toch kan het je organisatie veel opleveren. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden via het doorgeven van je wensen.

Wanneer?

Dinsdag 18 oktober 2016 van 08.00 - 10.00 uur

Waar?

Rüttchen Autowereld (Ettensebaan 34 in Breda)

Goed voorbereid naar de Meet & Match

Als maatschappelijke organisatie kun je wensen indienen. Deze wensen worden een week voor de Meet & Match naar alle deelnemers gestuurd. De ervaring leert dat het zeker de moeite loont om je wens van te voren goed en kort en bondig te omschrijven, zodat bedrijven precies weten wie je bent en wat je wilt.

Wil je graag meer weten over de Meet & Match en over Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda: kijk dan hier

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI