‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Iedereen kan nu genieten van de sport volleybal

Zitvolleybal gestart bij volleybalvereniging De Burgst

Geplaatst op 19-01-2016

Van 19 september tot 17 oktober hebben 12 enthousiaste deelnemers gewerkt aan het vertrouwd raken in en met de rolstoel door rolstoeltrainingen van het Sportloket. Ze maakten kennis met verschillende rolstoelsporten. Tennis, roeien, zitvolleybal, koersbal, basketbal, schermen, dansen en boogschieten kwamen aan bod. Zitvolleybal was zo goed bevallen dat er een enthousiast groep gestart is bij volleybalvereniging De Burgst!

Momenteel trainen vier enthousiaste volleyballers bij de vereniging. Om de maandag trainen ze met veel plezier van 20.30 tot 22.30 uur. Wanneer de groep groter wordt, is het plan om elke week te gaan trainen.

Het is super dat rolstoeltrainingen van het Sportloket de doorslag hebben gegeven om zitvolleybal te organiseren. Bij volleybalvereniging De Burgst kan nu iedereen die geblesseerd is geraakt aan heup, knie of enkel toch volleyballen! ” Vertelt Janine van Gurp, aangepast sporten.

Meedoen

Wil jij een keer meedoen? Uitproberen of zitvolley iets voor jou is? Dat kan! Iedereen is welkom. Voor zowel ervaren als beginnende volleyballers. Je kunt twee keer gratis meetrainen bij De Burgst, Ganzerik 1 Breda. Laat wel even weten of je komt door een mail te sturen naar secretariaat@deburgst.nl of bel 06-23638318.

Meer weten

Meer weten over aangepast sporten? Kijk op www.sportloketwestbrabant.nl. Indien je vragen hebt over de rolstoeltrainingen of meer wilt weten kun je ook contact opnemen via  of door te bellen naar 076-523 3555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI