‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

"Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen"

Interview met Citytrainer Evi Husson

Geplaatst op 04-08-2017

“Ik ben Evi Husson, ik ben 16 jaar en woon in Breda/Prinsenbeek. Ik zit op het Prinsentuin van Cooth in Breda en ik heb dit jaar mijn examens gedaan. Ik ken de Citytrainer cursus via een gymdocent op school die tijdens een BBQ een flyer liet zien. Hij vroeg of we mee wilde doen, een vriendin van mij had zich opgegeven en uiteindelijk heb ik ook nog op de laatste avond besloten mee te doen.”

Goed gedacht!

Ik wilde iets nieuws proberen, ik vind activiteiten organiseren en meehelpen hierbij heel leuk en hier wilde ik meer over leren.” Dat heeft Evi goed gedacht want tijdens de cursus heeft ze zeker meer geleerd; “Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, ik kan beter voor de groep staan en hiervoor ben ik niet meer zo zenuwachtig! Maar, ook de tips om activiteiten/spellen beter uit te kunnen leggen aan een groep heeft geholpen!” Een planning maken, de les goed voorbereiden en altijd een plan B hebben vond Evi het moeilijkst, maar door de tips tijdens de cursus gaat ook dit nu veel beter!

SJP Prinsenbeek

Evi heeft haar praktijkstage gedaan bij SJP in Prinsenbeek. Kinderen van 11 t/m 16 jaar kunnen hier naartoe komen om gezellig te kletsen maar ook activiteiten te doen. “Ik heb hier op de vrijdagavonden geholpen, gezellig met zijn allen voetballen of andere activiteiten doen. Ook heb ik samen met een andere stagiair van het CIOS en met Tessa Hendriks (ook Citytrainer) een Bootcamp georganiseerd. Na de bootcamp kwamen steeds meer mensen op de activiteiten af, echt leuk om te zien!”

Stage groot succes!

De stage was zowel voor Evi als voor SJP een groot succes, aangezien ze nog steeds op de vrijdagavond komt helpen. “We willen kijken of ik, als het straks lekkerder weer buiten wordt, meer activiteiten kan gaan organiseren. Omdat de bootcamp zo goed in de smaak viel willen we zeker met zulke activiteiten doorgaan! Ook wil ik Breda Actief blijven helpen met activiteiten die ze organiseren,  maar eerst wil ik me concentreren op school en dan kan ik daarmee doorgaan!”

Citytrainer betekent voor jou in een woord?

Gezelligheid

Ook Citytrainer worden?

Stuur een mail naar

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI