‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Inschrijven Sportintro kan tot 20 juni!

Breng jouw club bij 16.000 kinderen onder de aandacht

Geplaatst op 14-06-2018

Is jouw club op zoek naar nieuwe jeugdleden? Grijp dan nu je kans! Komend schooljaar start een nieuwe editie van de Sportintro. Door mee te doen breng je jouw club op een unieke manier bij 16.000 kinderen onder de aandacht. Inschrijven kan tot en met 20 juni via www.sportstimulering.nl.


Schooljaar 2018-2019

Met de Sportintro laten clubs basisschoolkinderen door middel van proeflessen ontdekken wat ze écht leuk vinden. Een uitgelezen kans om nieuwe leden te werven en te laten zien hoe de sfeer binnen jouw club is.

Je club kan via de Sportintro één of meerdere proeflessen aanbieden. Een proefperiode bestaat uit 1 tot 5 lessen. Deze lessen vinden plaats tussen 1 oktober 2018 en 30 juni 2019 op locatie van de club. Je bent van harte uitgenodigd om proeflessen aan te melden op www.sportstimulering.nl en wij zorgen ervoor dat het in het kleurrijke Sportintro boekje komt te staan!

Promotie bij basisschoolleerlingen

In september wordt een kleurrijk boekje uitgebracht waarin jouw club met de ingevoerde proeflessen wordt gepromoot. De boekjes worden uitgedeeld op de basisscholen in de gehele gemeente Breda én het speciaal onderwijs. In september wordt jouw club bij maar liefst 16.000 gezinnen onder de aandacht gebracht met een mooie pagina. Kinderen kiezen hieruit leuke proeflessen en schrijven zich vervolgens digitaal in.

Eigen bijdrage

Verenigingen betalen per schooljaar €25,- voor deelname aan de Sportintro. In ruil voor dit bedrag brengen wij je club in Breda, Bavel, Ulvenhout én Prinsenbeek onder de aandacht. Het voordeel is dat je het hele schooljaar proeflessen kunt aanmelden via de website. Als je dit vóór 20 juni doet levert het je een extra voordeel op. In dat geval krijg je een eigen promotiepagina in het Sportintro boekje en ligt jouw club straks bij 16.000 gezinnen op tafel. Ook niet-verenigingen kunnen meedoen door proeflessen aan te bieden. Voor deze organisaties hanteren we een tarief van €100,- voor een heel schooljaar.

Aanmelden maar!

Ben je enthousiast en wil je een pagina in het boekje reserveren? Meld jouw club dan zo snel mogelijk aan via deze link. Als jouw club in het verleden al eens heeft meegedaan, kun je het bestaande account gebruiken en hoef je alleen nog proeflessen aan te maken. Benieuwd hoe het Sportintro boekje eruit ziet? Klik dan hier voor het Sportintro boekje van vorig jaar. Heb je nog vragen? Mail dan naar , verenigingsadviseur bij Breda Actief, of bel naar 076 – 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI