‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Inschrijving Vrijwilligersmarkt Breda geopend!

Organisaties en vrijwilligers ontmoeten elkaar op het podium voor mooi werk

Geplaatst op 22-05-2018

Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwilligerswerk in gemeente Breda. Donderdag 27 september 2018 staat in het teken van (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Hier leer je elkaar nog beter kennen. Wij bieden het mooie werk een podium in het Chassé Theater.

Van ontmoetingen tussen (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties, interessetests, adviesgesprekken en speeddates tot workshops, tijdens de Vrijwilligersmarkt kan het allemaal. Het is de kans om elkaar te leren kennen, om te oriënteren en om te groeien. Een Bredaas feestje voor al die schitterende vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Programma

Vrijwilligersmarkt Breda wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op donderdag 27 september in het Chassé Theater.

Op deze dag staan (nieuwe) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties centraal. De online vacaturebank wordt voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats. Naast de markt waar organisaties een plek krijgen, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan speeddates. Zo kan er nog sneller contact gemaakt worden.

Daarnaast is er ruimte om te leren en te groeien door gratis workshops, interessetests en adviesgesprekken. Het exacte programma is nog niet bekend, maar van 16 uur tot 19 uur staat de deur voor iedereen open. Houd www.vrijwilligersmarktbreda.nl in de gaten!

Aanmelden als organisatie

De Vrijwilligersmarkt Breda biedt een podium aan maximaal 70 vrijwilligersorganisaties, verenigingen, stichtingen en buurt-, burger- en wijkinitiatieven uit de gemeente Breda. Wil jouw organisatie dit niet missen? Je kunt je tot 7 juli a.s. aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Let op! Aanmelden is nog geen garantie voor deelname. We informeren je hierover uiterlijk eind augustus.

 

MELD JE HIER AAN ALS ORGANISATIE

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI