‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Inschrijving clubs Sportintro Breda geopend

Werf meer leden voor jouw vereniging!

Geplaatst op 21-04-2016

Vanaf dit jaar is de naam Sportintroductie veranderd in Sportintro Breda. Dat is niet het enige dat is veranderd, want Sportintro is nu in vrijwel alle gevallen gratis voor de deelnemers en zij kunnen van 1 oktober 2016 tot en met 1 augustus 2017 cursussen volgen. Wil jij als vereniging de kans op nieuwe leden niet laten lopen? Meld je dan snel aan, want vol is vol! Aanmelden kan tot 1 juni.

Nieuwe opzet

De sportintroductie heeft een nieuwe naam gekregen: Sportintro Breda. Maar daar blijft het niet bij. In plaats van een voor- én een najaarseditie is er vanaf dit jaar één lange Sportintro periode. Deze periode loopt van 10 oktober 2016 tot en met 1 augustus 2017. Alle cursussen vinden in deze periode plaats.

Om de nieuwe opzet te introduceren, werd op woensdag 6 april een geslaagde bijeenkomst georganiseerd. De aanwezige clubs kregen de kans om zich als eerste aan te melden voor de nieuwe editie. En dat werd volop gedaan!

Oude bekende

Naast allerlei vernieuwingen, komt op verzoek het “oude” boekje weer terug. Elke sportaanbieder krijgt bij aanmelding een eigen pagina hierin. In totaal zijn er 52 pagina’s beschikbaar. Clubs krijgen de kans om hun cursusaanbod voor een heel schooljaar in het boekje bekend te maken, maar kunnen er ook voor kiezen in een later stadium cursussen toe te voegen aan het digitale aanbod.

Aan het begin van het schooljaar ontvangen alle basisschoolkinderen en hun ouders/verzorgers het boekje. Deelnemers kunnen zich dan direct inschrijven, maar kunnen er ook voor kiezen dit later in het jaar te doen. Iets dat ook niet veranderd is, is dat het cursusaanbod nog steeds voor kinderen én volwassenen is!

Bijna alle cursussen gratis

Om Sportintro nog laagdrempeliger te maken, is de eigen bijdrage van € 8,50 geannuleerd. De meeste cursussen worden gratis aangeboden, tenzij dit anders is aangegeven. Om de kosten voor het boekje te dekken vragen we sportaanbieders om een jaarlijkse bijdrage van € 25 (voor sportvereningen) tot € 100 (voor commerciele sportaanbieders: eenmanszaak, B.V., N.V., Maatschap, V.O.F., C.V., coöperatie/onderlinge waarborgmaatschappij of stichting). In ruil hiervoor krijg je een eigen pagina in het boekje.

Aanmelden

In het boekje is ruimte voor maximaal 52 sportaanbieders. Om zeker te zijn van een plekje, is het van belang jouw club zo snel mogelijk aan te melden. De eerste sportaanbieders hebben zich na de bijeenkomst op 6 april al direct gemeld. Aanmelden is mogelijk via het inschrijfformulier.

Neem voor meer informatie contact op met Lieke Reinders via   of bel haar op: 076-52 33 555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI