‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Inschrijving sportintroductie verlengd!

Jij doet toch ook mee?

Geplaatst op 26-03-2015

Goed nieuws voor iedereen die zich nog wil inschrijven voor de sportintroductie. Vanwege de grote belangstelling is de inschrijfperiode met één week verlengd. Je kunt je nog tot en met Tweede Paasdag (maandag 6 april) inschrijven voor de sport die jij graag wilt uitproberen.

Al jaren organiseert Breda Actief sportintroductie cursussen voor basisschoolkinderen. Door toenemende vraag is er sinds vorig jaar ook aanbod voor jongeren, volwassenen en senioren. Daarnaast is er aangepast sportaanbod zoals rolstoelbasketbal en zijn er speciale cursussen voor zwangere en pas bevallen vrouwen. Daarmee laten wij alle inwoners uit Breda ervaren dat sporten niet alleen leuk, maar ook supergezond is. 

Wil jij ook een sport (her)ontdekken en ervaren of een sport echt bij je past? Schrijf je dan snel in voor de sportintroductie. De cursussen vinden plaats tussen 13 april en 17 juli en kosten eenmalig €8,50. Er is voor ieder wat wils en iedereen van 3 tot en met 100 jaar kan meedoen, maar let op: vol = vol! 

Inschrijven

Inschrijven voor de sportintroductie kan tot en met 6 april aanstaande. Je hebt keuze uit maar liefst 54 verschillende sporttakken, waaronder tafeltennis, zelfverdediging, boksen, voetbal en waterpolo. Het volledige overzicht vind je op de website van Breda Actief. Wil je meer weten of heb je vragen over de inschrijving? Klik dan hier of neem contact op via .

 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI