‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Inschrijvingen Dé Vrijwilligersmarkt Breda geopend!

Bredaas grootste event voor vrijwillige inzet

Geplaatst op 28-04-2017

Dé Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwillige inzet. Dit jaar vindt de markt plaats in de huiskamer van Breda: Chassé Theater. Dit is een kans om nieuwe vrijwilligers te leren kennen. Overdag speuren honderden leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een maatschappelijke stage. Aan het begin van de avond is de markt geopend voor iedereen! www.bredavoorelkaar.nl, de digitale marktplaats met vrijwilligersvacatures en maatschappelijke stages in Breda, wordt voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats. Tijdens Dé Vrijwilligersmarkt Breda ga je in gesprek met elkaar en wie weet ga je naar huis met een nieuwe vrijwilliger.

Programma

Dé Vrijwilligersmarkt Breda wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op donderdag 28 september bij Chassé Theater aan de Claudius Prinsenlaan 8 te Breda.

Concept programma:
12.30 – 13.00 aankomst en opbouw deelnemende organisaties.
13:00 – 16:00 Rondes MaS. Uitsluitend voor leerlingen voortgezet onderwijs i.h.k.v maatschappelijke stage.
16:00 – 17:00 Pauze, buffet en inloop voor organisaties Open Ronde.
17:00 – 20:00 Open Ronde. Elke Bredanaar heeft uitgebreid de ruimte om met organisaties in gesprek te gaan.
20:00 – 21:00 Netwerkborrel voor deelnemende organisaties.

Meedoen

Dé Vrijwilligersmarkt Breda biedt ruimte voor maximaal 70 organisaties, verenigingen, stichtingen en buurt, burger- en wijkinitiatieven uit gemeente Breda verdeeld over verschillende sectoren. Maatschappelijke organisaties doen gratis mee met dit evenement van Breda Actief. Wil jouw organisatie dit niet missen? Je kunt je tot uiterlijk 30 juli aanmelden via het aanmeldingsformulier. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per sector om voor diversiteit te zorgen.

MELD JE HIER AAN ALS ORGANISATIE


Ben je benieuw naar de vorige editie in 2016 bekijk hier een terugblik.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Dé Vrijwilligersmarkt Breda? Hou het Facebookevent in de gaten.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem contact op met Isabelle Leijser of Renée Sterk via 076-5233555 of mail:   .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI