‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Is jouw organisatie al aangemeld voor Dé Vrijwilligersmarkt Breda?

Aanmelden kan tot 31 juli

Geplaatst op 07-07-2016

Dé Vrijwilligersmarkt Breda is het jaarlijkse event voor vrijwillige inzet. Dit jaar vindt de markt plaats op 29 september in de huiskamer van Breda: Chassé Theater. Hier leren organisaties en ‘nieuwe’ vrijwilligers elkaar kennen. Overdag speuren leerlingen van het voortgezet onderwijs naar een maatschappelijke stage. Aan het einde van de middag is de markt geopend voor iedereen! Aanmelden voor Dé Vrijwilligersmarkt Breda kan nog tot 31 juli.

Nieuwe vrijwilligers

Tijdens de markt wordt nlvoorelkaar.nl, de Bredase digitale marktplaats met vrijwilligersvacatures en maatschappelijke stages, voor één dag omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats. Er is ruimte voor 50 organisaties waaronder vrijwilligersorganisaties, sportclubs en burger-, buurt- en wijkinitiatieven. Een mooie kans voor jouw organisatie om gratis het eerste gesprek aan te gaan met nieuwe vrijwilligers.

Vorig jaar was Voedselbank Breda aanwezig bij Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Desiré van Veldhoven, vrijwillig bestuurder, had een positieve ervaring met de markt: "Tijdens de markt heb je echt face-to-face contact. Je ontdekt zo of er een klik is en je kunt bespreken wat iemands drive is om zich maatschappelijk in te zetten en wat hij/zij leuk vindt om te doen. Samen ontdek je of er vrijwilligerstaken zijn binnen je organisatie die passend zijn. Dankzij de markt hebben we waardevolle contacten gelegd met andere organisaties én hebben we Annelies leren kennen. Zij is sindsdien actief communicatie vrijwilligster bij Voedselbank Breda."

Meedoen

Dé Vrijwilligersmarkt Breda wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op donderdag 29 september bij het Chassé Theater aan de Claudius Prinsenlaan 8 te Breda. Ruim 50 maatschappelijke organisaties uit gemeente Breda kunnen gratis meedoen. Zij worden verdeeld over verschillende sectoren. Wil jij dit voor jouw organisatie niet missen? Meld je dan vóór 31 juli aan via onderstaande aanmeldbutton of bel 076-5233555 en vraag naar . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per sector om voor diversiteit te zorgen.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI