‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

‘Jeeeeej, de juf van Breda Actief is er weer!’

Sportweek in Breda van start

Geplaatst op 13-04-2015

In aanloop van de Nationale Sportweek van volgende week opende Breda Actief op maandag 13 april de Sportweek in Breda op drie scholen. Met ochtendgymnastiek, oud-Hollandse spelletjes, dansen, het uitvoeren van zogeheten ‘Groene Spelen’, het sportalfabet en spelen met de Speelkluis ging de week vrolijk en sportief van start. De hele week staat bol van sportactiviteiten. Tijdens de Nationale Sportweek volgende week wordt Breda door onze sportcoaches getrakteerd op een heuse regiofinale van de Cruyff Courtkampioenschappen en natuurlijk de Koningsspelen!

‘Juf ik eet helemaal geen appel maar nu ik met mijn hoofd in een bak water mag vind ik het keileuk!’ Een van de reacties van de kids op KBS Helder. Er werd intensief gespeeld met de Speelkluis bij Islamitische Basisschool Okba Ibnoe Nafi. En ook de kids van OBS de Tweesprong reageerden enthousiast: ‘Jeuhhhh de juf van Breda Actief is er weer!’

Elke dag activiteiten!

Samen met derdejaars studenten van Fontys Sporthogeschool Eindhoven en sportcoaches van Breda Actief gaan de kinderen van de drie basisscholen deze week nog volop spelen, bewegen en sporten.  Elke dag zijn er activiteiten. Zo worden er gezonde traktatieboekjes gemaakt is er een Bossaball toernooi, zijn er waterspelletjes, kaboutersport en een grote wedstrijd touwtjespringen.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI