‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Jongeren denken mee over Dé Vrijwilligersmarkt Breda

Heb jij ook ideeën, deel ze!

Geplaatst op 15-06-2016

Waarom denken voor jongeren als je ook kunt denken mét de jongeren? Dat dachten wij bij Breda Actief en daarom nodigden we jongeren uit om creatief mee te denken in een brainstormsessie over de invulling van De Vrijwilligersmarkt Breda. Tijdens deze sessie deelden ze al hun creatieve ideeën. Alles was mogelijk. De jongeren van De Nassau en Markenhage bezochten afgelopen jaar zelf de markt en gaven daardoor vanuit hun ervaring aan wat goed werkt en waar ze voor een andere invulling zouden kiezen. Drie verschillende onderdelen passeerden daarbij de revue: de openingsact, zichtbaarheid/duidelijkheid tijdens de markt en voorbereiding van de leerlingen voor de markt.

“Door samen  met jongeren de markt vorm geven zorgen we ervoor dat de markt aansluit bij de wensen en behoeftes van de jongeren. Ze zaten vol met creatieve ideeën waar we zeker mee aan de slag kunnen. Sommigen gaven zelfs aan mee te willen werken om het daadwerkelijk te realiseren. En dat is natuurlijk super. We hebben er nu al zin in!.” Aldus Isabelle Leijser adviseur. 

Heb jij ideeën?

Ben jij een organisatie en heb jij nog tips voor Dé Vrijwilligersmarkt Breda op 29 september in het Chassé Theater? Of wil jij jouw organisatie aanmelden voor de markt? Neem contact op met Isabelle Leijser via 076-5233555 of via .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI