‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Jongeren maken kennis met vrijwilligerswerk

Geplaatst op 08-09-2014

MAS Ontmoeting & Match ´n Catch: 1000 jongeren en zo’n 40 maatschappelijke organisaties komen op donderdag 25 september samen in Podium Bloos om elkaar te ontmoeten en te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Organisaties kunnen jongeren werven voor een helpende hand of een onderzoek. Voor jongeren is het interessant een uitdagende maatschappelijke stage te vinden, invulling te geven aan het onderwijsprogramma of hun netwerk uit te breiden.

Tijdens dit event vinden er twee programma’s plaats waarbij cabaretier Leon van der Zanden de jongeren zal ontvangen.

De MAS Ontmoeting is een jaarlijkse ontmoeting voor leerlingen uit het voorgezet onderwijs die op zoek zijn naar een maatschappelijke stage. Dit event geeft de leerlingen de mogelijkheid om in een café-achtige setting met organisaties in gesprek te gaan en daardoor de mogelijkheid krijgen om een stage te lopen bij een organisatie waar in eerst instantie niet direct voor gekozen zou worden.

Match ’n Catch is een nieuw netwerkevent speciaal voor studenten van NHTV Academy for Leisure en maatschappelijke organisaties. Voor studenten is die een mooie kans om een professioneel netwerk op te bouwen, competenties te ontwikkelen, ervaring op te doen én iets te betekenen voor maatschappelijke organisaties

Ben je een organisatie en ben je niet aanwezig op 25 september in Podium Bloos? Neem contact op met  om te kijken hoe jouw organisatie in contact kan komen met jongeren.

Meer informatie en aanmelding

Voor meer info kijk op onze Facebookpagina of meld je als jongere direct aan voor het event.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI