‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Juni tennismaand officieel van start

Gratis tennisclinics bij jou in de wijk

Geplaatst op 11-05-2014

Met een warming-up onder leiding Bernie van den Berg, wethouder Sport, startte op 4 juni onze Streettennis activiteit in samenwerking met Stichting Boykes Speelhoeve. Hij gaf daarmee het officiële startsein van de ‘Juni tennismaand’.

Na de kick-off staan er tien gratis wijkactiviteiten voor basisschoolkinderen, in het teken van tennis. Met als grote finale de Kidsday op woensdag 25 juni tijdens Breda Future evenement op de Ruitersboslaan 44.  

Dat sport belangrijk is en een kwestie is van gewoon doen bewees de wethouder door zelf aan de slag te gaan met de 35 kinderen die de clinic bezochten. Hoe leuk het daarbij is om te tennissen werd al snel duidelijk. Met het hooghouden van de bal met het racket werd er al volop gelachen en gegrinnikt. “Ik had nog nooit getennist en was echt heel er benieuwd. De bal schoot dan ook meteen alle kanten op tijdens de warming-up. W0016as echt heel grappig! Op een gegeven moment ging het wel echt steeds beter en werd het ook steeds leuker om te doen.” aldus een van de tennissende kinderen. 

Heel de maand juni staat bol van tennisactiviteiten. “Door in te haken en mee te werken aan Breda Future maken we veel kinderen enthousiast om te gaan tennissen. Deze dag was slecht een kick-off” zo vertelt Joan Kuipers, adviseur van Breda Actief. “Heel de maand juni organiseert Breda Actief tien tennisactiviteiten met op woensdag 25 juni als afsluiter de Kidsday bij Breda Future. Kinderen kunnen hier ook gratis naartoe en een bezoekje is zeker de moeite waard.” Aldus een enthousiaste Joan. 

Wil jij ook naar een van de tien tennisactiviteiten? Klik dan hier voor meer informatie! Je hoeft je niet op te geven voor de clinics. Kom gewoon lekker sporten! 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI