‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Kennismaken met vrijwilligerswerk tijdens Dé Vrijwilligersmarkt Breda

Breda Actief brengt 50 maatschappelijke smaakmakers van Breda samen

Geplaatst op 08-09-2015

Vrijwilligerswerk is voor velen een enorme verrijking. Het geeft voldoening om iets te betekenen voor jezelf, een ander of voor Breda. Ben jij op zoek naar een leuke klus of structureel vrijwilligerswerk? Kom dan naar Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Op donderdag 24 september kan jij gratis kennis maken met ruim 50 verschillende organisaties.

Van goede doelen tot sport en recreatie

Culturele instellingen, sportverenigingen, natuur en milieu organisaties, goede doelen of zorg- en welzijnsinstellingen: stuk voor stuk organisaties die aanwezig zijn tijdens Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Daarnaast zijn er enthousiaste initiatiefnemers uit de wijk die versterking zoeken. Bekijk hier het gehele overzicht. Het bijzondere aan de markt is dat het een fysieke marktplaats is voor vrijwilligers en organisaties. In een cafésetting ga jij laagdrempelig het gesprek aan en ga je misschien zelfs naar huis met een nieuwe uitdaging. Als je nog wat meer hulp kan gebruiken bij het vinden van datgene dat echt bij jou past kun jij tijdens de markt advies krijgen van onze adviseurs.

Dé Vrijwilligersmarkt Breda wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op donderdag 24 september van 15:30 tot 17:00 uur bij Podium Bloos, Speelhuislaan 151 in Breda. Entree is gratis.

Aanmelden

Wil je kennismaken met verschillende maatschappelijke organisaties? Of ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Vul dan het onderstaande formulier in. Deelname als bezoeker is gratis.

Aanmelden

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI