‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Kom in beweging met Cool2BFit!

Inschrijven kan tot en met 8 oktober

Geplaatst op 20-09-2017

Wil je met het hele gezin de levenswijze veranderen en een gezond eet- en beweegpatroon ontwikkelen? Heb jij de motivatie om het overgewicht ten strijde te gaan? Schrijf je dan in voor Cool2BFit!

Cool2BFit

Cool2BFit is een sportief en gevarieerd programma voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar met overgewicht, die samen met hun ouders aan een gezonde levensstijl willen werken. Dit alles met een positieve benadering. Het programma start in november en duurt anderhalf jaar. In het eerste halfjaar krijg je sportlessen van Ruth Hoekstra, sportcoach van Breda Actief en in het tweede halfjaar begeleidt zij je naar de vereniging. Daarnaast staan een diëtist, psycholoog en kinderfysiotherapeut tijdens het gehele programma voor jou klaar.

"Ik vind het erg leuk om te doen. Met name het sporten. Vooral nu ik allerlei sporten uit mag proberen. Ik vind het wel moeilijk om altijd gezond te eten, maar ik doe zeker mijn best. Vooral omdat ik merk dat ik nu veel meer energie en uithoudingsvermogen heb. Mijn conditie is zelfs meer dan de helft verdubbeld. Naast Cool2BFit fitness ik nu twee keer in de week bij Enjoy. Soms zelfs nog meer. Ook mijn vrienden vinden het knap dat ik meedoe." Aldus Kaylee, een van tien deelnemers van de vorige editie. Lees hier de hele ervaring van Kaylee.

Programma

Het programma duurt anderhalf jaar, waarbij de focus op de volgende in vier thema's ligt:

- Betrokkenheid van ouders

- Sport en beweging

- Voeding en voedingsgewoonten

- Gedragsverandering

Het onderstaande filmpje van RTV Oost geeft je een beeld bij het programma Cool2BFit.

Meer informatie

Lijkt dit jou de ultieme kans voor jouw toekomstige gezonde levensstijl? Schrijf je dan nu in bij team Breda door te bellen naar 076-5219034 of mail naar  (Agneta Braat, Kinderfysiotherapeut bij Fysiotherapie Bredero)! Heb je vragen? Bel sportcoach Ruth Hoekstra op 076-5233555 of mail naar .

Informeer bij je zorgverzekeraar om te weten te komen of Cool2BFit vergoed wordt.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI