‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Kom sporten en spelen op de Beweegmarkt

Eerste introductie 'Speelkluis'

Geplaatst op 07-01-2015

Op woensdagmiddag 14 januari kunnen alle kinderen van groep 1 en 2 van de basisschool met hun ouders lekker komen sporten en spelen op basisschool de Liniedoorn. Tijdens deze middag is er een heuse Beweegmarkt georganiseerd door Breda Actief. Naast lekker sporten, wordt er ook voor het eerst gebruik gemaakt van de 'Speelkluis'! Wil jij dit niet missen? Meld je dan snel aan, want vol is vol!

Speelkluis

Oude fietsbanden, boomstammen, pannen, kleden en zelfs een toetsenbord zijn te vinden in de Speelkluis. Allerlei spulletjes die niets kosten, geen handleiding hebben en te vinden zijn in huis en tuin worden tevoorschijn getoverd uit de kist.

Beweegmarkt

Om de Speelkluis te introduceren wordt woensdagmiddag 14 januari een beweegmarkt georganiseerd op basisschool De Liniedoorn in Breda. Tussen 13.30 en 14.30 uur zijn alle basisscholieren van groep 1 en 2 met hun ouders of verzorgers van harte welkom.

Vervolg op Sportkliko

De Speelkluis is een vervolg op de succesvolle ‘Sportkliko’ voor basisschoolgroepen 3 tot en met 8. Beide items zijn in het leven geroepen om het beweeggedrag van kinderen positief te beïnvloeden. De start van de beweegmarkt is ook het startsein voor de pilot van de ‘Speelkluis’.

Geef je op!

Wat is er nou leuker dan lekker sporten en spelen met jou vader en/of moeder? Geef je daarom snel op via het inschrijfformulier. En kom gezellig mee sporten en rondsnuffelen in de Speelkluis!

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI