‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Kom ook in actie voor 3FM Serious Request!

Advies nodig bij het opzetten van acties door jouw organisatie, (sport)vereniging of initiatief?

Geplaatst op 19-10-2016

Kom in actie tijdens 3FM Serious Request met jouw organisatie, sportclub of initiatief en help de slachtoffers van een zgn. stille ramp. Je kunt op allerlei manieren helpen: door bijvoorbeeld een sponsorloop organiseren, je talent belangeloos aan te bieden, of speciale toetjes in de kantine verkopen. Alles is mogelijk! Breda Actief helpt jouw organisatie door middel van advies bij het opzetten van acties.

Kom in actie

3FM Serious Request en het Rode Kruis vragen dit jaar aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Jaarlijks sterven meer dan 900.000 kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december 2016 sluiten drie 3FM dj’s zich 6 dagen op in het Glazen Huis op de Grote Markt van Breda om geld op te halen voor deze kinderen. Door in actie te komen zet jouw organisatie, stichting of bijvoorbeeld (sport)club zich in voor het goede doel, maar wordt er tegelijkertijd ook gewerkt aan teambuilding en zichtbaarheid van jouw organisatie. Je kunt je acties aanmelden op de Kom in Actie site van 3FM Serious Request. Je krijgt dan een eigen actiepagina met speciaal promotiemateriaal om je actie te promoten. Via je actiepagina kunnen mensen direct doneren aan jullie actie. Op die manier komt het geld direct en veilig terecht bij het Rode Kruis.

Advies en ondersteuning bij het opzetten van je actie?

Heb je vragen, wil je extra uitleg, twijfel je over een actie of wil je graag hulp bij het bedenken van een actie? Vanuit gemeente Breda zijn wij actief om vrijwilligersorganisaties, stichtingen, sportclubs, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven te ondersteunen. Neem contact op met Moniek Derks van Breda Actief. Zij helpt je graag verder en kan samen met jouw organisatie kijken naar een goede aanpak, een brainstormsessie voor jullie organiseren om je verder te helpen bij het bedenken van een actie en/of met de juiste kennis en verbindingen in de stad, met Het Rode Kruis en 3FM.

Foto: IFRC

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI