‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Kom ook spelen tijdens 'Kidssport Tuinzigt'!

Een extra gratis 'Sporten in de wijk' activiteit

Geplaatst op 18-01-2018

Breda Actief organiseert iedere week door heel Breda ‘Sporten in de wijk’. Vanaf woensdag 17 januari is daar een extra gratis activiteit aan toegevoegd, namelijk ‘Kidssport Tuinzigt’! Ben jij tussen de 6 en 10 jaar? Kom dan, onder leiding van sportcoach Jaap van Loon, iedere woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur sporten en spelen in de gymzaal aan de Palmstraat!

Splitsen door succes

“Op woensdag was er altijd al tussen 14.30 en 17.00 uur ‘Sporten in de wijk’ in Tuinzigt. Dit was voor alle leeftijden, maar dit werd op een gegeven moment zo drukbezocht dat we besloten hebben om de middag op te splitsen.” vertelt sportcoach Jaap. “Iedere week doen we weer wat anders, samen met je vriendjes en vriendinnetjes mag je kiezen wat je leuk vindt om te doen! Van tikketje tot trefbal.”

Het programma

‘Sporten in de wijk’ Tuinzigt begint op woensdagmiddag om 13.00 uur met ‘Kidssport Tuinzigt’ tot 14.30 uur. Dit is voor de leeftijdscategorie 6 tot en met 10 jaar. Daarna start ‘Sport & Spel’ van 15.00 tot 17.00 uur voor jongeren van 11 tot en met 14 jaar. Het eerste uur van 'Sport & Spel' kun je een andere sport beoefenen en het tweede uur staat in het teken van zaalvoetbal. Beide programma’s vinden plaats in de gymzaal aan de Palmstraat. Aanmelden is niet nodig!

Veelbelovende start

Op woensdag 17 januari vond de eerste ‘Kidssport Tuinzigt’ plaats. “Het was een super leuke en gezellige eerste activiteit. 17 kids kwamen lekker sporten en ze hebben zin in volgende week!” zegt Jaap enthousiast. “Vandaag was het super leuk! Wat gaan we volgende week doen?” Aldus één van de spelende kinderen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de ‘Sporten in de wijk’ activiteiten in Breda. Vragen over ‘Kidssport Tuinzigt’ en ‘Sport & Spel’? Neem dan contact op met sportcoach  of bel naar 076 – 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI