‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Kom op 19, 20 en 21 augustus meedoen met X-kids

Geplaatst op 07-08-2014

Breda Actief organiseert ook dit jaar weer drie middagen X-kids zomer editie met adventure games, eredivisie live en een ultimate survival voor Bredase kinderen van zes tot en met twaalf jaar. De organisatie roept kinderen weer op om mee te doen.

Adventure games

Op dinsdag 19 augustus zijn er van 13.00 – 16.00 uur adventure games bij Parkhoeve Noord. Er is een spannende vossenjacht, vlaggenroof, midgetgolf en een natte sponzenrace. Alle kinderen krijgen ranja en een ijsje.

Voetbal met Eredivisie Live

Op woensdag 20 augustus is er van 13.00 - 16.00 uur Eredivisie live bij NAC Playground Piet van Twist aan de Pottenbakkerstraat in Breda. Er is een voetbaltoernooi, een panna veldje, een voetbalclinic en een voetbal show.

The ultimate survival

Op donderdag 21 augustus is er van 13.00 – 16.00 uur the ultimate survival in het Speelbos van het Mastbos aan de Bouvignedreef. We gaan hutten bouwen, een echte touwbrug maken, touwklimmen en we doen bunkertrefbal.

Praktische informatie en aanmelden

De activiteiten worden begeleid door de professionele sportcoaches van Breda Actief. Deelname bedraagt twee euro per dag. Aanmelden is niet nodig, er is wel een maximum aantal deelnemers. Kinderen die zeker willen zijn van een plekje, kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar . ov.v. naam, leeftijd, locatie, telefoonnummer en contactpersoon.

Gratis Sporten in de Wijk

Met X-kids maken kinderen deze zomervakantie kennis met sport en spel op verschillende plekken in Breda. De sportcoaches van Breda Actief halen alles uit de kast om zoveel mogelijk kinderen een leuke en sportieve middag te bezorgen.

Na de zomervakantie gaan de sportcoaches weer de wijken in. Alle basisschoolkinderen kunnen gratis meedoen met Sport in de Wijk. De coaches organiseren allerlei activiteiten met verschillende sporten zoals voetbal, handbal, basketbal, dansen, judo, hockey, rugby, honkbal en freerunnen. Een leuke manier om te sporten, fit te blijven en andere kinderen te leren kennen!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI