‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Koningsspelen 2017, anders dan anders

Geplaatst op 12-10-2016

De afgelopen jaren waren de Koningsspelen een groot succes. Vorig jaar deden er 13 Bredase scholen mee, met maar liefst 1700 kinderen. 10 sportaanbieders en 9 partners hebben toen meegeholpen. Ook in 2017 laten we de Koningsspelen niet ongemerkt voorbij gaan. De voorbereidingen voor 21 april zijn alweer in volle gang.

In 4 gebieden

In plaats van één stedelijke Koningsspelen vindt er volgend jaar in elk deelgebied een Koningsspelen plaats. Hierbij kunnen de kinderen van groep 5 tot en met groep 8 naar één van de vier locaties in Breda komen. De kinderen uit de onderbouw worden echter niet vergeten. Zij kunnen op hun eigen basisschool deelnemen aan een speciaal op maat gemaakt sportprogramma.

Diversiteit aan sporten

Op vrijdag 21 april kunnen populaire sporten als voetbal en trefbal gedaan worden. Maar om de kinderen ook eens iets anders te bieden, worden er verschillende sportaanbieders en partners uit de wijk uitgenodigd om clinics te komen geven. Bovendien kunnen de kinderen meedoen aan spellen op de springkussens die er ook dit jaar weer staan.

Programma

De Koningsspelen zullen op vrijdag 21 april rond 9.30 uur beginnen. Zo kun je als school vooraf gezamenlijk genieten van het Koningsontbijt. De dag eindigt rond 14.30 uur, waarna de kinderen van hun welverdiende vakantie kunnen genieten. Kortom, het belooft weer een sportieve, gezellige en leuke dag te worden!

Meedoen

Wil je deze dag niet missen? Meld je dan via onderstaande knop aan. We vragen een kleine bijdrage van €2,00 per kind. Aanmelden kan tot 4 november. 

 

Ik wil mijn school aanmelden


Wil jij jouw als sportclub meedoen tijdens de Koningsspelen in Breda? Druk om onderstaande button en meld je aan:

Ik wil mijn sportclub aanmelden 

 

Wil jij als organisatie iets betekenen voor Koningsspelen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via of bel 076 - 52 23 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI