‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Koningsspelen 2017, doe je mee?!

Geplaatst op 18-11-2016

De Koningsspelen is een grote sportdag voor alle kinderen van de basisschool in Breda. De afgelopen jaren waren de Koningsspelen een groot succes. Vorig jaar deden er 13 Bredase scholen mee, met maar liefst 1700 kinderen. 10 sportaanbieders en 9 partners hebben toen meegeholpen. Ook in 2017 laten we de Koningsspelen niet ongemerkt voorbij gaan. De voorbereidingen voor 21 april zijn alweer in volle gang. Wil jij extra bekendheid voor je club? Of ben je opzoek naar jeugdleden? Doe dan mee!

In 4 gebieden

In plaats van één stededelijke Koningsspelen vindt er volgend jaar in elk deelgebied een Koningsspelen plaats. Hierbij kunnen de kinderen van groep 5 tot en met 8 naar één van de vier locaties in Breda komen. In gebied Noord-Oost organiseren we de Koningsspelen op Sportboulevard de Wisselaar. In Zuid-Oost zullen de velden van Honkbalckub JEKA gebruikt worden. Atletiekvereniging Sprint zal in Zuid-West zijn locatie beschikbaar stellen. In Noord-West zullen er meerdere locaties gebruikt worden voor de Koningsspelen.

Promoot je club

Er zullen gedurende de dag 8 groepjes van ongeveer 20 leerlingen naar jullie komen voor een super leuke clinic. Een uitgelezen kans om nieuwe leden te trekken. Daarnaast is het ook mogelijk om promotiemateriaal aan alle deelnemende kinderen van de Koningsspelen te geven. Geef dit dan van te voren aan Breda Actief, zodat het in de goodiebag terecht komt.

Wij doen mee

Promoot jouw sportvereniging en doe mee aan de Koningsspelen 2017!

 

Meld je hier aan


Wil je als maatschappelijke organisatie ook bijdragen aan de Koningspelen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via  of bel 076-5233555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI