‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Start nieuw project 'De Kracht van Samen'

Laten we het samen doen!

Geplaatst op 02-03-2016

Speciaal voor mensen die het moeilijk vinden om zelf een leuke vrijwilligersplek te vinden, start Breda Actief op maandagavond 21 maart met de cursus: 'De Kracht van Samen'. Dit is een korte cursus waarin mensen op weg geholpen worden naar passend vrijwilligerswerk op zijn of haar eigen niveau.

In een kleine groep ga je op zoek naar vrijwilligerswerk dat bij jou past. Deze groep komt drie keer bij elkaar bij Breda Actief, Heerbaan 100 in Breda. Er is ondersteuning en begeleiding, en nog belangrijker: Je helpt elkaar. Deze cursus is bedoeld voor mensen die het vanwege leeftijd (18-27 jaar), taalniveau (minimaal niveau 2) en/of beperkingen (lichamelijk/geestelijk) lastig vinden om zelf leuk vrijwilligerswerk te vinden.

Data

De eerste groep start maandagavond 21 maart om 19.30 uur. De tweede bijeenkomst is op 4 april en de derde bijeenkomst vindt plaats op 9 mei.

Interesse?

Wil je deelnemen, heb je behoefte aan informatie of een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Anu Veldhuis of Mylène Martens. Dat kan telefonisch: 076-52 33 555 of via de e-mail:

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI