‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Krijg inspirerende en eigentijdse communicatieadviezen voor jouw vraagstuk!

Communicatiestudenten op zoek naar opdrachtgevers voor communicatieproject

Geplaatst op 27-11-2017

Voor de periode januari t/m maart 2018 zoeken 120 eerstejaars communicatiestudenten van AVANS Hogeschool naar een communicatieproject of vraag op het gebied van communicatie. Ze zoeken zelf een organisatie waar ze de komende maanden minimaal 48 en maximaal 78 uur voor aan de slag gaan. De student kan bijvoorbeeld communicatiemiddelen ontwikkelen, een communicatieonderzoek uitvoeren of communicatieadvies geven.

Aanmelden

Vrijwilligersorganisaties, buurtinitiatieven en verenigingen kunnen zich aanmelden. De studenten hebben een frisse blik, nieuwe energie en inspirerende ideeën. Bovendien weten ze als geen ander hoe je jongeren (beter) kunt bereiken of hoe je je organisatie (beter) zichtbaar kunt maken. Voorwaarde om mee te doen is dat je de student begeleiding kunt geven. De studenten zijn al volop op zoek naar een uitdagende opdracht, dus wacht niet te lang en zet je vraag hier op de Facebook Communicatie Marktplaats van AVANS, zodat studenten kunnen reageren.

Samenwerking AVANS en Breda Actief

Het project LEF is een vervolg op het succesvolle project The Communication Challenge dat onlangs is afgerond. Hierbij ontwikkelden 120 enthousiaste eerstejaars studenten Communicatie concrete communicatiemiddelen voor vijf maatschappelijke organisaties in Breda. De resultaten zijn op 2 november gepresenteerd tijdens de Show & Tell. Kijk hier voor een terugblik en lees hier over knuffelbeertjes en Facebookpagina's voor betere communicatie!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI