‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Laat je stem horen bij de gemeenteraad!

Op maandagavond 22 mei kun je als vrijwilliger van een vrijwilligersorganisatie of sportvereniging je stem laten horen bij de leden van onze gemeenteraad.

Geplaatst op 28-04-2017

Tijdens deze avond maak je niet alleen kennis met de gemeenteraadsleden, maar kun je ook in gesprek gaan over wat jij belangrijk vindt als vrijwilliger. Wat kunnen we nog anders of beter doen in de stad Breda? Waar kan de politiek jou mee helpen? Of het werk van je organisatie gemakkelijker maken? Wat moeten we blijven doen en zeker niet meer doen?

Op dit moment hebben bijna alle fracties in de gemeenteraad toegezegd aanwezig te zijn. Je kunt je wensen en ideeën dus bij verschillende gemeenteraadsleden onder de aandacht brengen.

Input voor de gemeenteraadsverkiezingen

De wensen en ideeën die je aandraagt, dienen ook als input voor de partijprogramma's van de verschillende fracties voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dit is dus hét moment om het belang van vrijwilligers, jouw vrijwilligersorganisatie of sportvereniging onder de aandacht te brengen. Laat je dus horen en doe mee!

Programma

19.30 uur -Inloop

20.00 uur - Presentatie over de gemeenteraad door raadsgriffier Paul Piket

20.30 uur - In debat met elkaar: deel je wensen en ideeën met de gemeenteraadsleden

21.30 uur - Borrel

22.30 uur - Einde

 

Locatie

Chassé Theater  Ruimte: De Verdieping Claudius Prinsenlaan 8 Breda

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Bij je aanmelding kun je ook al je wensen en ideeën doorgeven zodat we die kunnen meenemen als voorbereiding op de bijeenkomst van 22 mei.

Meld je nu aan!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI