‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Laat jouw creativiteit en sportiviteit op volle toeren draaien!

Cursus Citytrainers Breda breidt uit met pilot in Haagse Beemden

Geplaatst op 22-05-2018

Ben jij gek op sport? Barst je van de sportieve ideeën? Heb je hart voor de Haagse Beemden? Niemand weet beter aan welke activiteiten er behoefte is, wat vernieuwend en uitdagend is en hoe je elkaar op de hoogte houdt in jouw wijk dan jijzelf. In oktober 2018 starten we een nieuwe groep Citytrainers speciaal voor jongeren in de Haagse Beemden! Schrijf je in via de onderstaande button en kom maar op met jouw sociaal, creatief en sportief organisatietalent!

Hoe werkt het?

We helpen je alles uit je talent te halen. Je neemt deel aan een cursus van zeven bijeenkomsten inclusief een eindactiviteit! Daarna ga je in de praktijk aan de slag. Onder begeleiding van een coach organiseer je een sportieve activiteit, een event of draai je gewoon lekker mee! Na je stage zijn er nog twee follow-up bijeenkomsten en een eindpresentatie. Als je theorie en praktijk succesvol afrondt, krijg je een certificaat en ben je officieel Citytrainer Haagse Beemden. En wie weet organiseer je daarna zelf toffe sportevents!

Wat levert het je op? Citytrainers:

  • Dwingen respect af
  • Leren veel voor de toekomst
  • Hebben zelfvertrouwen
  • Zijn trots op wat ze bereiken
  • Tonen hun lef en talent
  • Kunnen improviseren
  • Ontvangen een erkend certificaat

Meer info?

De cursus Citytrainer Haagse Beemden is een initiatief van Breda Actief, Jeugdwerk Surplus en Stichting Kick. Het wordt je gratis aangeboden door de gemeente Breda.   ons of bel naar 076 - 53 33 555. Kijk hier voor meer over de algemene cursus Citytrainers Breda!

 

IK SCHRIJF ME IN!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI