‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Levend tafeltennis, hooghouden maar ook veel ballen rapen

Breda College maakt kennis met een nieuwe sport

Geplaatst op 04-04-2018

De leerlingen van het Breda College aan de Brabantlaan maakten de afgelopen periode kennis met een nieuwe sport. Namelijk tafeltennis! Door allerlei vormen van de sport, spellen, oefeningen en niveaus leerden ze spelenderwijs van alles.

 

Spelenderwijs leren

Tijdens de gymlessen werd de oog-hand coördinatie hard geoefend. Dit deden ze door te mikken, schuiven, hooghouden en soms al overspelen! Ook werden er partijtjes levend tafeltennis gespeeld met een grote fysiobal. Tijdens de naschoolse lessen leerden acht fanatiekelingen nog meer skills. Onder leiding van trainer Aldert Jan van TTV Belcrum leerden de jongeren te serveren en over te spelen met de tafeltennisrobot. Dat was soms best een uitdaging!

 

Oeps!

Ook moesten er ballen geraapt worden... heel veel ballen! De laatste les werden de ouders uitgedaagd voor een potje ‘levend rond de tafel’. "Dit was leuk om te zien, wat een fanatisme en sportiviteit!" lacht sportcoach Annelies van der Linden.

 

Ook iets voor jou?

Wil je weten welke tafeltennis mogelijkheden er voor jou zijn? Of ben je op zoek naar een vereniging voor aangepast sporten bij jou in de buurt? Neem dan contact op met onze sportcoaches aangepast sporten,  of  of bel naar 076 - 52 33 555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI