‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Maak kennis met… Enzo de Regt

Onze nieuwe verenigingsadviseur en Open club coach

Geplaatst op 15-12-2017

Bij Breda Actief hebben we een nieuwe aanwinst, namelijk Enzo de Regt! Met zijn ervaring in de sportwereld, zowel voor als achter de schermen, ondersteunt hij ons team verenigingsadviseurs en Open Club coaches. Enzo is ruim drie weken geleden begonnen en voelt zich al helemaal thuis. Hij stelt zich graag aan jullie voor!

“In juli 2014 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Economische Hogeschool te Tilburg waar ik de HBO-opleiding SPECO Sport, Economie en Communicatie heb afgerond. In de tussentijd heb ik 3 jaar fulltime mogen werken voor de F!TFabriek uit Bergen op Zoom. Binnen mijn werkzame periode bij de F!TFabriek ben ik twee jaar actief geweest als verenigingsadviseur. Door interne verschuivingen heb ik daarnaast gewerkt als medeorganisator voor gemeentebrede sport & beweeginitiatieven en was ik verantwoordelijk voor de pijler aangepast sporten binnen deze organisatie.”

Een mooi doel voor ogen

“Een goede verenigingsadviseur ondersteunt, in mijn ogen, sportverenigingen in het versterken van hun vereniging en het vormgeven van hun maatschappelijke functie. Het doel hiervan is te komen tot sterke sportverenigingen en samenwerkingen hierbij te stimuleren tussen de gemeente, sportbonden, relevante partijen, onderwijs, de wijk, maar zeker ook tussen sportverenigingen onderling.”

Ook zelf sportief

“Sport is mijn passie! Ik heb 17 jaar gevoetbald bij Cluzona uit Wouw, daarna ben ik op de racefiets gestapt en vind ik het lekker om een aantal keer per week hard te lopen. Tussendoor ben ik nog wel eens te vinden bij fitness. Naast zelf sporten vind ik het tof om sport te volgen. Van de Formule 1 tot de Tour de France, tot om de week in het Rath Verlegh stadion waar ik een seizoenkaart heb van NAC Breda. Ik ben enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het mooi om in de stad, waarin ik zelf woon, een bijdrage te morgen leveren aan een vitale en sportieve samenleving!”


Met sportieve groet,

Enzo de Regt

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI