‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Maak kennis met… Jasper Nelissen

Onze nieuwe schoolsportcoach!

Geplaatst op 10-01-2018

Breda Actief gaat het jaar in met een gemotiveerde en sportieve versterking! Jasper Nelissen vult sinds 1 januari het team sportcoaches aan. Je vindt hem als schoolsportcoach op diverse basisscholen in Breda Oost. Hij heeft een mooi doel voor ogen, namelijk het motto van een afgestudeerde Sport- en bewegingseducatie waarmaken: “Een SBE-er krijgt iedereen in beweging!”

Verbindingen leggen

“Ik ben in juli 2016 afgestudeerd aan de opleiding Sport- en bewegingseducatie (SBE) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Afgelopen jaar heb ik gespaard voor een geweldige rondreis door Zuidoost Azië die ik altijd al wilde maken. Nu ik dus terug ben, heb ik een uitdagende functie gekregen bij Breda Actief als sportcoach op het gebied van schoolsport! Een goede sportcoach is in mijn ogen iemand die kinderen op een veilige en leerzame manier kan laten bewegen, waarbij de ontwikkeling op motorisch, cognitief en sociaal-emotioneel gebied centraal staat. Daarbij zal een sportcoach goed kunnen samenwerken met andere betrokken partijen met dezelfde doeleinden en ervoor zorgen dat sport verbroedert!”

Passie voor bewegen

“Naast het reizen heb ik ook een passie voor alles wat te maken heeft met bewegen en om mensen te motiveren tot een actieve, gezonde leefstijl. Bijbehorende activiteiten waar ik graag mee bezig ben is het verzorgen van beweegactiviteiten, het ontwikkelen van beweegprogramma’s op maat en deze uitvoeren, evalueren en implementeren. Zelf ben ik ook een fanatiek sporter op het gebied van voetbal (sinds mijn 5e), tennis en fitness!”

Vol positieve energie

“Mijn studieloopbaan was een avontuur dat ertoe geleid heeft dat ik vakinhoudelijk goed onderbouwd ben en ik dus stevig in mijn schoenen sta. Voor mij is Breda Actief een nieuw hoofdstuk in mijn leven en ben ik zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan om kinderen op een leuke, unieke en leerzame manier te laten bewegen!”

 

Met sportieve groet,

Jasper Nelissen 

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI