‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Meer jeugdleden voor jouw club?

De sportintro voor het schooljaar 2017/2018

Geplaatst op 02-06-2017

Het begin van een nieuw schooljaar betekent een nieuwe editie van de Sportintro. Na de vakantie beginnen veel kinderen vol frisse moed aan een nieuw sportseizoen. Er zijn echter ook veel kinderen die nog nĂ­et weten wat ze willen op sport- of cultuurgebied. En dat biedt kansen!

Door middel van de Sportintro kun je jouw club onder de aandacht brengen bij kinderen t/m 12 jaar én nieuwe leden werven. De Sportintro is al jaren bekend in Breda en biedt komend schooljaar allerlei nieuwe mogelijkheden. Hier vertellen we je tijdens de workshop op donderdag 8 juni graag meer over. Zo gaan we onder andere in op de vraag wat de Sportintro inhoudt, wat er verandert ten opzichte van andere jaren en misschien nog wel belangrijker: hoe je de Sportintro inzet als effectief middel om leden te werven. 

Is jouw club op zoek naar meer leden of ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in via deze link of stuur een mail naar om je aan te melden. 

De workshop is geschikt voor zowel sport- als cultuurinstellingen en vindt plaats op 8 juni in de kantine van WDS’19 (Ganzerik 80, Breda), aanvang 19.30 uur.

inschrijven workshop sportintro

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI