‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Meld je nog aan voor het BredaBreed Café op 9 juni

Communicatie op ‘blote voeten’

Geplaatst op 27-05-2016

Speciaal voor sportclubs, vrijwilligersorganisaties en initiatieven organiseren Breda Actief en Belcrum Beach op 9 juni het BredaBreed Café. Het café is een samenvoeging van het Bredaas Sportcafé en het Bredaas Café Vrijwilligerswerk. Dit jaar staat de avond geheel in het teken van ‘communicatie op blote voeten’. Op een unieke locatie biedt het café de kans kennis te maken, te netwerken en vooral veel inspiratie op te doen. Je kunt je nog tot 5 juni aanmelden!

Nieuwe ontmoetingen op het strand

Op donderdag 9 juni lanceert Breda Actief met en op het strand van Belcrum Beach het allereerste BredaBreed Café, een samenvoeging van het Sportcafé en het Bredaas Café Vrijwilligerswerk. De unieke locatie maakt het café dit jaar extra bijzonder. Breda Actief vindt het belangrijk dat vrijwilligersorganisaties, stichtingen, (sport)verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven elkaar vinden en onderling informatie uitwisselen. Hierdoor ontstaan creatieve ideeën en nieuwe verbindingen en samenwerkingen in de wijk.

Communicatie op blote voeten

De bijeenkomst voor en door vrijwilligersorganisaties staat volledig in het teken van leren, ontmoeten en inspireren. Gastheer Belcrum Beach neemt jouw organisatie mee in de wereld van communicatie. In tijden waarin vele online én offline communicatiekanalen worden gebruikt een thema dat iedereen aangaat. Aan de hand van vier korte inspiratiesessies laten experts je ‘op blote voeten’ zien hoe de communicatiewereld anno 2016 eruitziet. Hoe kan je communicatie creatief inzetten en wat heeft jouw organisatie daarvoor nodig?

Inschrijven

Je kunt je tot 5 juni aanmelden voor het BredaBreed Café via onderstaande link. De inloop is vanaf 18.30 uur bij Belcrum Beach en deelname is gratis. 

Aanmelden

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI