‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Meld vrijwilligers aan op wie jij trots bent!

Wie wint de Chris van Faassen-penning 2016?

Geplaatst op 09-08-2016

Wie verdient er volgens jou de vrijwilligerspenning 2016? Je kunt nu al die bijzondere vrijwilliger aanmelden die zich met hart en ziel inzet of natuurlijk de groep vrijwilligers die het verschil maakt in Breda.

Het gemeentebestuur wil graag haar bewondering en waardering uitspreken voor het vele werk dat vrijwilligers doen voor Breda. Daarom rijkt het gemeentebestuur ieder jaar de vrijwilligerspenning uit. Dit jaar wordt de Chris van Faassen-penning 2016 op vrijdag 9 december voor de 24e keer uitgereikt.

Op wie ben jij trots?

Ook jij kent ongetwijfeld een vrijwilliger waar jij trots op bent. Eén die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. Bijvoorbeeld die vrijwillger op wie je altijd kan rekenen, die zich vol passie inzet en die een gouden kracht is voor je organisatie en voor Breda. Of die groep vrijwilligers die samen iets bijzonders doet en onmisbaar is. Pak je kans en laat ze weten dat je trots op ze bent! Meld ze vóór 10 oktober aan voor de Chris van Faassen-penning. 

De aanmoedingsprijs

De aanmoedigingsprijs is speciaal voor een groep vrijwilligers die een vliegenden start heeft gemaakt, een vernieuwd initiatief is gestart of iets bijzonders heeft bereikt en daarmee een schitterend voorbeeld is voor andere Bredanaars.

Meer informatie en aanmelden

Uit alle aanmeldingen selecteert een jury de genomineerden. Van deze genomineerden ontvangen uiteindelijk één individu en één groep de Chris van Faassen-penning en een groep de aanmoedigingsprijs. Belangrijk is dat de vrijwiliger zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor Breda. Voorwaarde is dat de vrijwilligers de penning niet eerder hebben ontvangen. Wil je meer weten, neem dan contact op met  of  of bel 076 5233555.

 

 Aanmelding vrijwilligerspenning individuen

 

aanmelding vrijwilligerspenning groepen 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI