‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Na NLdoet nog steeds op zoek naar vrijwilligers?

Geplaatst op 17-03-2016

Op 11 en 12 maart vond NLdoet plaats: de grootste vrijwilligersactie van Nederland met landelijk meer dan 300.000 vrijwilligers. NLdoet is een laagdrempelige manier om vrijwilligers en organisaties met elkaar kennis te laten maken. Ben je op zoek naar vrijwilligers in de toekomst dan zijn er naast NLdoet ook verschillende andere kanalen.

www.nlvoorelkaar.nl

Had jij een klus aangemeld voor NLDoet? Wist je dat je deze klussen gedurende het hele jaar ook kunt aanmelden op nlvoorelkaar.nl? Dit is de digitale vacaturebank voor vrijwilligerswerk in de gemeente Breda. Hierop kun je, naast structurele vacatures,  ook korte klussen aanmelden. Via de website kun je vrijwilligers ook persoonlijk benaderen.

On tour in de wijk

Wil je (nieuwe) vrijwilligers op laagdrempelig kennis laten maken met jouw organisatie? Hiervoor organiseert Breda Actief vier keer per jaar ‘On tour in de wijk’. In kleine groepjes van maximaal vijf personen wordt op een of twee dagdelen een activiteit uitgevoerd en kennisgemaakt met verschillende vrijwilligersorganisaties in de wijk. De begeleiding wordt verzorgd door Breda Actief en jouw organisatie. Het is gratis en geheel vrijblijvend voor deelnemers. Als organisatie biedt je kansen aan potentiële vrijwilligers en heb je vacatures open staan. Wij vragen kandidaten vooraf naar een duidelijke motivatie. Mede hierdoor blijft drie op de vijf structureel vrijwilligerswerk doen!

NLdoet 2017

NLdoet is een jaarlijks initiatief vanuit het Oranje Fonds. Wil jij NLdoet in 2017 niet missen? Noteer dan nu alvast te noteren in je agenda: vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 Aanmelden van klussen en aanvragen van financiële bijdrage kan al vanaf november 2016 via www.nldoet.nl.

Advies

Wil je meer informatie over NLdoet, nlvoorelkaar.nl of ‘On tour in de wijk’ of bekijken hoe jij meer vrijwilligers kan betrekken bij jou organisatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via of 076-5233555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI