‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

‘NAC in de buurt’ is terug

Teamplay@NAC en de sportcoaches van Breda Actief geven weer gratis voetlbalclinics

Geplaatst op 22-08-2016

Na een succesvolle pilot in het voorjaar van ‘NAC in de buurt’ komt de activiteit terug! In het kader van ‘Sporten in de wijk’ organiseren we in samenwerking met Teamplay@NAC de gratis voetbalclinics. In de maanden september en oktober zullen de sportcoaches van Breda Actief samen met de Teamplay@NAC-trainers te vinden zijn in alle hoeken van Breda.

“Iedere week zijn er steeds weer momenten waarop kinderen lekker kunnen sporten in de wijk met de sportcoaches van Breda Actief. We zien kinderen het liefst twee uur per dag in beweging; de landelijk vastgestelde beweegnorm voor kinderen. Tijdens het naschoolde ‘Sporten in de wijk’ leren kinderen allerlei verschillende sporten kennen. Doe mee en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee!” Aldus Karin van Tilburg, adviseur sport Breda Actief.

“Tijdens het project ‘Sporten in de wijk’, georganiseerd door Breda Actief, is voetbal één van de sporten die centraal staat binnen de buitenschoolse activiteiten. Het is een eenvoudige optelsom dat Teamplay@NAC hierbij betrokken is en de aantrekkingskracht van de club gebruikt om kinderen te activeren voor naschoolse sport- en beweegactiviteiten”, vertelt projectcoördinator Tim van Riel.

Programma

Op woensdagen in de maanden september en oktober wordt ‘NAC in de buurt’ georganiseerd. Je hoeft je, net zoals bij ‘Sporten in de wijk’, niet aan te melden. Kom gewoon langs en doe mee! De voetbalclinics zijn helemaal gratis. Onderstaand een overzicht van de data en locaties waarop Teamplay@NAC en onze sportcoaches aanwezig zullen zijn:

> Woensdag 7 sept.       13.30 – 15.00u.        groep 5 t/m 8    grasveld Epelenberg, Brabantpark
> Woensdag 14 sept.     13.30 – 15.00u.        groep 5 t/m 8    voetbalkooi Scheldestraat, Heuvel
> Woensdag 21 sept.     14.30 – 16.00u.        groep 5 t/m 8    Boykes Speelhoeve, Tuinzigt
> Woensdag 28 sept.     14.00 – 15.30u.        groep 5 t/m 8    Cruyff Court Hamdijk, Hoge Vucht
> Woensdag 5 okt.         13.30 – 15.00u.        groep 5 t/m 8    grasveld Epelenberg, Brabantpark
> Woensdag 19 okt.       13.30 – 15.00u.        groep 1 t/m 8    grasveld Twaalfbunder, Haagse Beemden

Bekijk hier waar en wanneer onze sportcoaches met 'Sporten in de wijk' bij jou in de buurt te vinden zijn met verschillende sport- en beweegactiviteiten!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI