‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

NAC OldStars van start bij vier verenigingen

Geplaatst op 20-07-2016

Na een succesvolle eerste editie bij WDS’19 krijgt het NAC OldStars programma een vervolg bij vier verenigingen in en om Breda. Vanaf september gaat 'Walking Football', een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden en zonder keepers wordt gespeeld, van start bij de Bredase amateurverenigingen WDS’19 en Baronie. Daarnaast doet het programma haar intrede bij Internos in Etten-Leur en TSC in Oosterhout. Zestigplussers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het programma.

NAC OldStars

Het project NAC OldStars begint iedere week met het drinken van een kop koffie of thee in de kantine. Daarna volgt het sportieve deel dat bestaat uit ‘Walking Football’. De oefeningen zijn, met behulp van de voorafgaande fittest die wordt afgenomen door een fysiotherapeut, speciaal aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de OldStars. Na afloop van de trainingen wordt in de kantine onder het genot van een drankje nog even nagebabbeld tijdens de derde helft.

NAC OldStars bestaat echter niet alleen uit Walking Football-trainingen. Gedurende het project staan verschillende sociale activiteiten op het programma. Deze activiteiten variëren van gezamenlijke lunches, biljart- en/of kaartmiddagen tot nationale en internationale oefenwedstrijden. Naast het bevorderen en stimuleren van een gezonde leefstijl staat gezellig samenzijn centraal.

Programma

Deelname aan het programma, dat bestaat uit 20 weken, bedraagt € 50,-. Hiervoor ontvangen deelnemers een compleet NAC-trainingspak in bruikleen, kan er deelgenomen worden aan Walking Football-trainingen, sociale activiteiten en de landelijke finaledag. Elke deelnemende vereniging biedt plaats aan 20 OldStars. Geïnteresseerden wordt aangeraden snel aan te melden, want vol = vol.

Aanmelden

Aanmelden kan via de NAC website of via het algemeen telefoonnummer 076-5214500. Voor andere vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen via het e-mailadres: 

Het project NAC OldStars komt tot stand door een krachtenbundeling tussen Breda Actief, stichting WIJ, Pluk! Fysiotherapie, Oosterhout in Beweging, Provincie Noord-Brabant en de amateurverenigingen WDS’19, Baronie, Internos en TSC.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI