‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Nieuw in Breda: Citytrainers Volwassenen & Senioren

Schrijf je nu in!

Geplaatst op 04-05-2018

Ben jij 35 jaar of ouder? Maak jij graag andere Bredanaars enthousiast om meer te gaan bewegen of sporten? Wil jij je netwerk uitbreiden? Heb je toffe ideeën die je maar al te graag wil uitvoeren? Dan is de cursus Citytrainers Volwassenen & Senioren iets voor jou. Schrijf je in en laat je talent zien!

Wat is een Citytrainer?

De cursus Citytrainers Volwassenen & Senioren is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen vanaf 35 jaar. Als Citytrainer ben je in staat om sportieve activiteiten of evenementen te organiseren en te begeleiden. Op deze manier breiden we het sport- en beweegaanbod uit voor inwoners van de gemeente Breda. Dit met als doel om nog meer inwoners in de gemeente Breda bij de stad te betrekken. Als leeftijdsgenoot weet je tenslotte beter aan welke activiteiten er behoefte is.

Wat levert het je op?

Citytrainers:

  • Hebben zelfvertrouwen
  • Leren veel
  • Zijn trots op wat ze bereiken
  • Tonen hun lef en talent
  • Kunnen improviseren
  • Ontvangen een certficaat

Bovendien geeft jouw maatschappelijke betrokkenheid je veerkracht en voldoening in het dagelijkse leven. Reden genoeg om midden in de maatschappij te blijven staan!

Nieuwsgierig geworden?

Overweeg je om te starten met de cursus Citytrainers Volwassenen & Senioren? Kom in gesprek met Karin van Tilburg of Joan Kuipers, maak kennis met de mogelijkheden en schrijf je in! Mail naar of bel naar 076 - 53 33 555. Kijk hier voor meer over de algemene cursus Citytrainers Breda!

Ben jij al Citytrainer Breda?

Houd de Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates! Hier komen onder andere vele activiteiten en bijeenkomsten voorbij.

 

SCHRIJF JE IN

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI