‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

BredaBreed in de lucht!

Het Bredase platform voor community funding

Geplaatst op 21-04-2016

BredaBreed is hét community funding platform van en voor Breda. Alle Bredanaars kunnen gebruik maken van dit platform, waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Heb jij een leuk idee? Wil jij iets betekenen voor Breda, jouw buurt, school of (sport)club? En ben je daarvoor op zoek naar onder andere financiering? BredaBreed is hét platform om op een makkelijke en veilige manier geld en andere support in te zamelen om jouw initiatief mogelijk te maken.

Via BredaBreed maak je een concreet idee/project zichtbaar op een eigen projectpagina binnen het platform. Daarnaast krijg je de mogelijkheid geld in te zamelen om jouw idee werkelijkheid te laten worden. Als je hierbij ondersteuning nodig hebt, kun je via het platform een coach inschakelen. BredaBreed heeft 10 coaches die hiervoor een opleiding hebben gevolgd. Naast gebruik maken van de expertise van de coaches kun je ook vier keer per jaar via de Vrijwilligersacademie Breda een workshop community funding volgen. Voor meer informatie check www.vrijwilligersacademiebreda.nl.

Samenwerkingsplatform BredaBreed

Breda Actief vindt het belangrijk dat vrijwilligersorganisaties, stichtingen, (sport)verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven elkaar vinden en onderling informatie uitwisselen. We organiseren daarom al jaren het ‘Bredaas Sportcafé’ en het ‘Bredaas Café Vrijwilligerswerk’. Beide cafés zijn gericht op ‘ontmoeten, leren en inspireren’.Dit is een van de redenen waarom Breda Actief partner is van het platform BredaBreed.

De laatste jaren merken we dat steeds meer verbindingen ontstaan tussen sectoren*. Hier spelen wij graag op in door beide cafés samen te voegen tot één bijeenkomst die volledig in het teken staat van ontmoeten en kennis delen. Op donderdag 21 april 2016 is besloten dat de samengevoegde cafés de naam van het platform gaan dragen, namelijk BredaBreed Café! Op 9 juni 2016 wordt het eerste BredaBreed Café georganiseerd.

*Evenementen & festivals, goede doelen & belangenbehartigers, kunst- cultuur- en media, natuur & milieu, onderwijs & educatie, overheid & politieke partijen, sport & recreatie, welzijn, zorg & gezondheid.

Meer weten?

Wil je meer weten over BredaBreed? Lees meer op www.bredabreed.nl.

Wil je meer weten over het eerste BredaBreed Café? Klik hier en houdt onze website in de gaten.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI