‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Nieuwe cursussen van start

Vrijwilligersacademie Breda

Geplaatst op 21-01-2016

De Vrijwilligersacademie Breda gaat 2016 goed van start met een groot aantal nieuwe cursussen, trainingen en workshops. Enkele voorbeelden van cursussen die je kunt volgen:

Financiële meerjarenplanning voor verenigingen en stichtingen

Als vereniging of stichting loop je tegen financiële verplichtingen aan. Het opstellen van een financieel jaarverslag/de jaarrekening, het opzetten en uitvoeren van een financiële administratie, fiscale vraagstukken, al deze vraagstukken komen jaarlijks voorbij. Financiële doelen kun je alleen behalen als je vooruit plant en rekening houdt met de noodzakelijke reserveringen voor investeringen die je als vereniging of stichting doet. Maar hoe kun je dit nou op een gestructureerde wijze doen? BDO Breda praat je bij op dinsdag 16 februari. Klik hier voor meer informatie. 

Workshop Mijn Kwaliteit van Leven

Tijdens deze workshops komen vragen aanbod als Wat betekent Kwaliteit van leven voor jou? Wat zijn factoren die hierbij een rol spelen? En wanneer ben je het gelukkigst? Deze workshop vindt plaats op donderdag 18 februari. Klik hier voor meer informatie. 

Autisme bij kinderen en jongeren: wat is dit en hoe ga ik hiermee om?

Deze workshop van twee avonden staat geheel in het teken van stoornissen in het autistisch spectrum. Er wordt informatie gegeven over wat de stoornis is, wat de kenmerken zijn en er worden handvatten aangereikt om om te gaan met kinderen met een autisme. Start 23 februari. Deze cursus wordt gegeven door studenten van Avans Hogeschool. Klik hier voor meer informatie. 
Naast deze cursussen en workshops zijn er nog vele andere zoals Time management, een workshop over depressie, rouw en eenzaamheid en Kennismaken met interculturele communicatie.

Kijk voor het volledige overzicht op www.vrijwilligersacademiebreda.nl. Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI