‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Nieuwe editie X-kids in kerstvakantie

Geplaatst op 11-12-2014

Kinderen hoeven niet stil te zitten tijdens de kerstvakantie! Op dinsdag 23 december organiseert Breda Actief weer een sportieve ochtend en middag X-kids. Doe je mee? Dan speel jij tijdens de 'Sportinstuif' verschillende spannende en actieve sporten waar je niet iedere dag mee te maken hebt!

Programma

De X-kids vindt plaats in de Gemeentelijke Sporthal, Topaassstraat 13 in Breda. Deze kersteditie is er een ochtend- en middagprogramma. Het ochtendprogramma duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Aansluitend is er een middagpauze, neem hiervoor je eigen lunch mee. Het programma in de middag start om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Onder begeleiding van onze enthousiaste sportcoaches kun je op beide dagdelen kennis maken met sportieve activiteiten. Naast voetbal en korfbal, ga je bijvoorbeeld freerunnen, kickboxen of gymen. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Geef je op!

Wil je zeker zijn van een plekje? Klik dan hier om je in te schrijven. De kosten bedragen 2 euro per dagdeel. Heb je nog andere vragen? Stuur dan een mailtje naar  . We zien je graag op 23 december!

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI