‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Nieuwe spellen, trend- en G-sport tijdens X-kids Urban Tour!

Je kunt je nu inschrijven voor X-kids meivakantie!

Geplaatst op 06-04-2017

Ben jij tussen de 4 en 14 jaar? Dan kun je tijdens de meivakantie weer rekenen op een sportief avontuur tijdens X-kids van Breda Actief. De vakantieactiviteiten zijn op woensdag 3 mei, tijdens de tweede week van de meivakantie. In totaal zijn er vier toffe gratis activiteiten die dit keer bijna hetzelfde zijn. Zo hoef je niet naar de andere kant van Breda voor de leukste X-kids editie. Op alle vier de locaties kun je meedoen aan de X-kids Urban Tour. Een tour waarin je in aanraking komen met nieuwe spellen, trendsporten en G-sporten. Ook leer je de wijk op een bijzondere manier kennen. Tijdens de activiteit wordt gebruik gemaakt van verschillende zalen en of pleintjes. Doe je ook mee? Schrijf je dan nu in!

X-kids Urban Tour

Op woensdag 3 mei van 13.00 tot 15.00 uur krijg jij de kans om een keer iets nieuws uit te proberen. Trendsporten, hockey of voetbal, maar dan net even anders, het uitproberen van een G-sport en flashbal; in samenwerking met Citytrainers Breda, leerlingen van CIOS Goes-Breda en Jonge Ondernemende Moeders (JOM) belooft X-kids Urban Tour weer een sportief feestje te worden. Meld je aan om op en rondom deze locaties lekker te sporten en spelen tijdens X-kids:

AANMELDEN LOCATIE BASISSCHOOL HET NOORDERLICHT (6 T/M 12 JAAR) 

AANMELDEN LOCATIE BASISSCHOOL DE EERSTE RITH (6 T/M 12 JAAR) 

AANMELDEN LOCATIE GYMZAAL AAN DE STOUTENBURGSTRAAT (6 T/M 12 JAAR) 

AANMELDEN LOCATIE CRUYFF COURT KESTEREN (BIJ SLECHT WEER IN GYMZAAL OLYMPIA) (4 T/M 14 JAAR) 

Special X-kids

Zit jij op het Speciaal Onderwijs? Doe dan mee met Special X-kids! Deze editie is de Special X-kids aan de Cruyff Court Kesteren of bij slecht weer in gymzaal Olympia. 

AANMELDEN SPECIAL X-KIDS 

Heb je vragen over X-kids?

Neem dan contact op met sportcoach André van Dongen. Stuur een mail naar:    of bel hem op nr. 076 – 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI