‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Nieuwe vrijwilligersverzekering

28 mei informatiebijeenkomst

Geplaatst op 31-05-2018

Alle Bredase vrijwilligers zijn aanvullend verzekerd. 28 mei was er een informatiebijeenkomst, die geopend werd door wethouder Miriam Haagh, waar meer verteld werd over deze verzekering.  

Voor vrijwilligers is het belangrijk om verzekerd te zijn 

Tenslotte kan er tijdens het vrijwilligerswerk altijd iets gebeuren. Ben je actief als vrijwilliger of mantelzorger in de gemeente Breda? Dan ben je voor schade die ontstaat tijdens het doen van je vrijwilligerswerk automatisch aanvullend verzekerd via de vrijwilligersverzekering die de gemeente Breda heeft afgesloten. Je hoeft je hier als vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie niet voor aan te melden en ontvangt ook geen polis. De kosten voor deze verzekering worden betaald door de gemeente Breda.

Alles over de vrijwilligersverzekering in Breda

Op 28 mei organiseerde de Vrijwilligersacademie Breda in samenwerking met gemeente Breda en Centraal beheer/Achmea deze informatieavond. Na een openingswoord van wethouder Miriam Haagh, werden de bezoekers op de hoogte gebracht van de belangrijke wijzigingen op het gebied van aansprakelijkheid van en voor vrijwilligers. Deze bijeenkomst bleek van groot belang voor elke organisatie die binnen Breda werkt met vrijwilligers én voor iedereen die binnen die organisaties als vrijwilliger actief is!

MEER INFORMATIE

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI