‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Nieuwe website Breda Actief

Geplaatst op 25-08-2014

Breda Actief is apetrots op de nieuwe website. Deze is fris, eigentijds en lekker overzichtelijk. Iedereen die iets wil weten over vrijwilligerswerk, sport en bewegen is in een enkele klik bij de juiste informatie.

In Breda doen veel mensen vrijwilligerswerk, bewegen of doen iets aan sport. Iedereen die op dit gebied iets wil doen, wil weten of vragen is op de website van Breda Actief aan het juiste adres. Een overzicht van projecten en activiteiten, nieuws, vacatures, cursusaanbod en informatie is nu snel en makkelijk te vinden.

Met dank aan maan.nl concept en creatie

De nieuwe website was niet mogelijk geweest zonder de maatschappelijke inzet en betrokkenheid van Maan in Ulvenhout. Zij hebben een essentiële bijdrage geleverd in het ontwikkelen en ontwerpen van de site. Diana Kremers, verantwoordelijk voor PR en Communicatie bij Breda Actief: “Dit fantastische resultaat is te danken aan de betrokkenheid en inzet van de experts van Maan. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en deze vertaald naar een aantrekkelijke en duidelijke website. Ze hebben perfect in beeld gebracht wie we zijn en wat we doen. Nu heeft Breda Actief een eigentijdse website waar we jaren mee vooruit kunnen.”

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI