‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Omdenken biedt gratis Omdenkprogramma aan!

Dien jouw voorstel in voor 1 mei

Geplaatst op 24-03-2016

Ter ere van hun tienjarig bestaan verzorgt ‘Omdenken’ een gratis Omdenkprogramma. Dit doen zij voor een organisatie die zij een warm hart toedragen en die niet de financiële middelen heeft om een programma bij hen te boeken. Tot 1 mei kun je hier een voorstel voor indienen.

Wat moet je doen?

Valt jouw organisatie (vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen, initiatieven) in de categorie ‘goed doel’? En wil jij in aanmerking komen voor een gratis ‘omdenkprogramma’? Laat dat dan aan de organisatie weten! Natuurlijk wel onderbouwd en met een motivatie. Geef daarbij antwoord op de volgende vragen: Wat is jullie doel? Waarom verdient jullie organisatie een Omdenkprogramma? Wie zijn er aanwezig? Waarom denk je dat Omdenken voor jullie van toegevoegde waarde kan zijn? Mail deze motivatie naar info@omdenken.nl. Tot 1 mei van dit jaar kunnen organisaties hun voorstellen bij Omdenken indienen, daarna maken zij een keuze.

Voorwaarden

Omdenken verzorgt de inhoud van het programma, een spreker en/of acteur, zij hebben techniek, decor en (indien nodig) een podium. De organisatie zorgt zelf voor een ruimte, eventuele catering en uiteraard publiek. Het programma staat op zichzelf en is geen onderdeel van een groter geheel zoals een congres, festival of conferentie.

Meer weten?

Wil je meer weten over het ‘Omdenkprogramma’? Klik dan hier.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI